Rreth Nesh

Kush jemi ne?

E krijuar në vitin 2005, kompania KMPK ka ndërtuar një reputacion solid në drejtim të tregut të përsosur, cilësisë, stabilitetit dhe udhëheqjes së re në tregun Shqiptar fale experiences 30 vjecare te trasheguar nga karpentaria Italiane, vend prej te cilit jane importuar makinerite dhe teknologjia, personelit te kualifikuar dhe te afte per menaxhim ne planin teknik, ekonomik dhe shkencor, si dhe punonjesve te tjere. Me anë të kësaj strategjie ne i ofrojmë klientëve tanë përveç gamës së plotë dhe të shumëllojshme të shërbimeve në fushën e konstruksioneve metalike edhe stabilitetin e duhur për të ndërtuar mardhënie afat gjata partneriteti.

Sot KMPK është një ndër kompanitë më të rëndësishme në prodhimin e strukturave të rënda dhe gjysëm të rënda.
E vendosur në një pozicion strategjik, buzë autostradës kryesore që lidh kryeqytetin me veriun e Shqipërisë, vetëm 3 Km nga aeroporti Nënë Tereza dhe 15 Km nga porti më i rëndësishem i vendit, ai i portit të Durrësit, ky kantier siguron lehtësi komunikimesh si për qarkullimin e mallrave dhe lëndëve të para, ashtu dhe të porosive apo të produkteve të gatshme, për të gjithë llojet e transporteve si tokësor, hekurudhor, detar apo ajror.
Në një territor prej rreth 10'000 m2 ngrihet një strukturë e madhe prej 4000 m2 e përbërë nga dy reparte të fuqishëm me hapësira te shkëlqyera për perpunimin e përbërësve metalike.
Lartësia e reparteve arrin deri në 13 m, ndërsa ajo nën ganxhën e vinçave arrin deri në 9 m.
Repartet përshkruhen nga pesë vinça ure me kapacitet ngritës 3.2, 6.5 dhe 10 ton si dhe vinça të tjerë ndihmës që lehtësojnë operacionin e përpunimit të materialeve. Çdo gjë zhvillohet në mënyrë harmonike në përputhje me skemat e lëvizjes së materialeve, që prej hyrjes së lëndëve të para e deri tek dalja e produktit të gatshëm.
Në kantier nuk mungon asgjë, duke filluar nga energjia elektrike (nëpërmjet rrjetit dhe gjeneratorëve), uji teknologjik, telefonia, shërbimet e faksit dhe internetit.
Kompania jonë perveç tregut vendas operon dhe në tregun europian dhe ndërkombetar falë bashkpëunimit të saj me kompanitë prestigjoze europiane.

Profili i kompanisë

Profili i KMPK Sh.P.K është ai i një karpenterie të rënde gjysëm të rëndë, e aftë për të zgjidhur problemet e:

 

  • Projektimit, falë personelit të kualifikuar dhe të aftë për menaxhim në planin teknik, si dhe përdorimit të nje teknologjie te larte dhe programeve te fundit ne fushen e projektimit.
  • Prodhimit dhe montimit falë makineve dhe teknologjisë së lartë të përdorur per prodhimin e strukturave metalike si dhe fale nje personeli te kualifikuar,I cili eshte I afte qe nga projektimi te realizoje strukturen ne fazen e prodhimit duke u ndjekur me pas nga montimi per te bere projektin realitet.
  • Riparimit dhe ristukturimit të ambienteve si dhe montimit të pajisieve, makinerive, linjave komplete në fusha dhe ne industri te ndryshme ne tregun vendas si dhe nderkombetar.

Vizioni dhe misioni

Për tu njohur si një nga kompanitë më të besueshme dhe inovative në fushën e konstruksioneve metalike në zonën e Ballkanit.

Misioni ynë është të sjellim cilësi dhe teknologji të lartë në produktet që ofrojmë në mënyrë që ti ndihmojme klientet tane tu japin jete projekteve te tyre. Duke e konsideruar veprimtarinë tonë jo thjesht një produkt por një shërbim, punonjësit tanë i përkushtohen shërbimit të klientit duke filluar nga përgatitja financiare e ofertave e deri në detajin e fundit të konstruksionit.

Strategjia

Në majë të strategjisë së KMPK-së qëndrojnë vlerat dhe kodi i etikës. Disiplina dhe proceset strategjike të KMPK-së fokusohen kryesisht në planin strategjik, inovacionin, shërbim klientele të shkëlqyer, zhvillim talentesh, menaxhim operacional të shkëlqyer etj. Ky sistem operacional manaxhimi na lejon që më së miri të vëmë në zbatim strategjinë dhe njëkohësisht na siguron gjuhën e përbashkët për të gjithë ekipin e KMPK-së.

Çertifikimet

Partnerët tanë

TATA ELASTRON Company

Greqi

EMANTE SH.P.K

Shqipëri

ART Construction

Shqipëri

KERRI SH.P.K

Shqipëri

SITEC TECHNOLOGY

Itali

LB TECHNOLOGY

Itali

VATA Metal Construction

Shqipëri

STAHL Crane Systems

Gjermani