Po kërkoni për një kompani konstruksionesh metalike lider në treg? shiko projektet tona Mirë se vini në KMPK KMPK është e njohur si një nga kompanitë më të besueshme dhe inovative në fushën e konstruksioneve metalike në Ballkan. Jepi jetë projektit tënd më shumë për ne
layers-1.svg

Projektim

Falë personelit të kualifikuar dhe të aftë për menaxhim në planin teknik, si dhe përdorimit të një teknologjie të lartë dhe programeve të fundit në fushën e projektimit, e bën KMPK lider në Ballkan.

layout.svg

Prodhim & Montim

KMPK është e aftë të zgjidhë problemet e prodhimit dhe montimit falë makinave dhe teknologjisë së lartë të përdorur për prodhimin e strukturave metalike si dhe falë një personeli të kualifikuar.

box.svg

Riparim & Ristukturim

Zgjidhje e problemeve për riparimin dhe ristukturimin e ambienteve si dhe montimit të pajisjeve, makinerive, linjave komplete në fusha dhe në industri të ndryshme në tregun vendas si dhe ndërkombëtar.

Lider në sektorin e konstruksioneve metalike

Eksperienca e gjatë, cilësia dhe teknologjia moderne na diferencon në treg.

Vite eksperiencë
0 +
Projekte të përfunduara me sukses
0 +
Garanci
0 %
SIGURI
100%
BESUESHMËRI
100%
PROFESIONALITET
100%

Ne jemi të çertifikuar